negresa de post

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina 600g
  • zahar 300g
  • stafide 75 g
  • nuca 75 g
  • cacao 100 g
  • scortisoara 10 g
  • apa gazoasa 500 ml
  • ulei 200 ml
  • bicarbonat 5 g
  • 2 linguri de cacao pt glazura
  • 3 linguri zahar pudra

Mod de preparare

se amesteca ingredientele ,se tapeteaza o tava cu ulei si faina,se toarna ingredientele pastrind 15 linguri din compozitie care se amesteca cu cele 2 linguri de cacao se coace prajitura 30 min la foc mediu se pune glazura peste prajitura se mai pune la cuptor inca 10 min

sau se poate face o glazura din zahar pudra frecat cu o lingurita de apa, se pune in cornet si se fac desene pe negresa

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise