Negresa de post

Ingrediente

  • ¾ ceasca de pudra de cacao
  • 2/3 ceasca de ulei
  • ¼ ceasca de apa
  • 1 ceasca de zahar
  • ¾ ceasca de lapte de soia
  • 1 lingurita de vanilie sau un plic de zahat vanilat
  • 1 ceasca de faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • optional - se pot adauga si alune sau nuci.

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Ungeti cu ulei sau margarina o tava de 22 x 32 cm.

Amestecati pudra de cacao, uleiul vegetal si apa intr-un bol. Puneti zaharul in amestec, apoi laptele de soia si vanilia si amestecati. Adaugati faina si praful de copt, continuati sa amestecati pana ce devine o pasta fina.

Coaceti in cuptorul preincalzit pentru 35 de minute, pana ce prinde o crusta si pana ce marginile incep sa se intareasca.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise