Negresa de post

Ingrediente

  • ¾ ceasca de pudra de cacao
  • 2/3 ceasca de ulei
  • ¼ ceasca de apa
  • 1 ceasca de zahar
  • ¾ ceasca de lapte de soia
  • 1 lingurita de vanilie sau un plic de zahat vanilat
  • 1 ceasca de faina
  • 1 lingurita de praf de copt
  • optional - se pot adauga si alune sau nuci.

Mod de preparare

Preincalziti cuptorul la 175 de grade C. Ungeti cu ulei sau margarina o tava de 22 x 32 cm.

Amestecati pudra de cacao, uleiul vegetal si apa intr-un bol. Puneti zaharul in amestec, apoi laptele de soia si vanilia si amestecati. Adaugati faina si praful de copt, continuati sa amestecati pana ce devine o pasta fina.

Coaceti in cuptorul preincalzit pentru 35 de minute, pana ce prinde o crusta si pana ce marginile incep sa se intareasca.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise