Negresa de post

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana si jumatate apa
  • 1 cana si jumatate zahar
  • 3 linguri cacao
  • 3 linguri gem de prune
  • 5 linguri ulei
  • 1 lingura bicarbonat stins
  • 3 cani faina
  • esente,nuca,stafide
  • zahar pudra sau nuca de cocos pentru decor.

Mod de preparare

Intr-un castron mai adanc amestecam apa, zaharul, cacaua, uleiul, gemul si bicarbonatul, apoi le batem cu telul. Punem apoi faina in ploaie,nuca,stafidele si esenta. o lasam la cuptorul preincalzit cam 30-40 min.

Dupa ce scoatem negresa din cuptor, o ungem pe deasupra cu gem de prune si presaram nuca de cocos sau zahar pudra deasupra. Pofta buna!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise