Negresa de post cu banane la slow cooker Crock-Pot

Timp pregatire
240 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr faina
  • 4 banane potrivite (foarte coapte)
  • 100 gr zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1/2 cana ulei
  • 1 cana de apa rece
  • o mana de alune caju
  • 1 lingurita praf de copt

Mod de preparare

Puneti in vasul ceramic al aparatului Crock-Pot o hartie de copt uda si stoarsa bine.

Intr-un bol amestecati faina, cacao, praful de copt si zaharul. Zdrobiti bananele pana ajung la consistenta unui piure fin. Incorporati uleiul si apa amestecand usor. Incepeti sa incorporati ingredientele solide, amestecand totul cu ajutorul unui tel sau a unei spatuli.

Turnati compozitia in vasul de ceramica. Presarati deasupra alunele caju.

Setati aparatul Crock-Pot slow cooker 4,7 Digital pe temperatura LOW si pe timpul de 3.30. Sub capac puneti un prosop de bumbac, acesta va absorbi din aburii (condensul) ce se vor forma in timpul functionarii aparatului.

Scoateti prajitura din vasul de ceramica si lasati-o sa se raceasca pe un gratar metalic.

Taiati in triunghiuri si consumati cu mare drag.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise