Se fierbe laptele, se adauga untul cu cacaoa si zaharul (din aceasta compozitie se scot 2 linguri) si se pun peste lapte, se amesteca bine pana rezulta o crema, se scot 15 linguri. Se bat albusuruile spuma apoi se adauga cele 2 linguri de (zahar+unt+cacao). La compozitie se mai adauga faina, nuca, galbenusurile,albusurile batute spuma si praful de copt (se tin dinainte intr-un pahar cu putina zeama de lamaie). Cuptorul trebuie sa fie inchins inainte, se lasa 15-30 min cand este gata se adauga restul de lapte+zahar+unt+cacao si se orneaza dupa preferinta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise