Negresa fondanta

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o cana de unt
  • 6 patrate de ciocolata de menaj
  • 4 oua
  • 2 cani de zahar
  • o lingurita esenta de vanilie
  • 1/2 lingurita de sare
  • o cana de faina alba
  • 2 cani de nuci tocate(zahar pudra optional).

Mod de preparare

Intr-o craticioara se topesc untul si ciocolata,pe foc mic;se racesc 10 minute.Intr-un castron mare se bat ouale,zaharul vanilia si sarea.Se adauga in mixtura de ciocolata.Se adauga faina si nucile;se amesteca bine.

Se toarna intr-o tava de copt unsa.Se coace timp de 40-45 de minute,sau pina cind o scobitoare infita in mijlocul prajiturii iese cu frimituri moi.Se raceste pe gratar.Se pudreaza cu zahar,dupa gust.Se taie in dreptunghiuri.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise