Negresa Vegana cu Fructe de Padure

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4-5 banane bine coapte;
  • - 2 linguri de unt de arahide natural;
  • - 2 linguri de miere;
  • - 50 g cacao;
  • - ½ pahar mix de fructe de pădure (am folosit congelate)

Mod de preparare

- Decojiți bananele și folosind un blender, faceți un piure;

- Adăugați untul de arahide și mierea și mixați bine;

- Apoi adăugați cacao și mixați din nou;

- Tapetați o tavă cu pereții detașabili cu hârtie de copt și turnați compoziția obținută;

- Apoi scufundați fructele de pădure în compoziție;

- Coaceți prăjitura la foc mediu timp de aproximativ 25 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise