Negrese

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 galbenusuri
  • 1 cana zahar
  • 2 linguri cacao
  • un paharel de lapte caldut
  • 1 pahar ulei
  • 1 lingura de bicarbonat stins
  • 1 cana si 3 sferturi de faina
  • desupra se pune gem si albusurile batute spuma cu 1 cana de zahar

Mod de preparare

Se amesteca toate ingredientele se pune intr-o tava unsa si cand este aproate gata se pune gemul si albusul batut, se mai da o data la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise