Negrese fine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 cana zahar
  • 1 cana ulei
  • 1 cana apa minerala
  • 1 cana nuca macinata
  • 2 cani faina
  • 1 praf de copt
  • 1-2 ling cacao
  • esenta rom

Mod de preparare

Se amesteca uleiul, zaharul si apa, se adauga nuca si faina si praful de copt, apoi cacaua si romul. Se coc in cupusoare mici de briose si daca doresti se poate adauga si fructe, alune, gem...pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise