negri in camasi albe

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • blat:150g zahar,200g faina,4galbenusuri,30g cacao,150g margarina,1cana lapte,1praf copt
  • crema:300g zahar pudra,4albusuri,1lingurita otet
  • glazura:150g zahar pudra,3 linguri lapte,1 lingura unt,3 linguri cacao

Mod de preparare

blat:Se freaca galbenusurile cu zaharul,se adauga margarina,cacao,faina,laptele.Se pune alternativ praful de copt stins in zeama de lamaie.

crema:Se bat albusurile spuma,se pune zaharul si otetul si se fierb la beu-mari pana se ingroasa.

glazura:Se fierb toate la un loc pana se topeste untul si incepe sa se ingroasa

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise