Nicio masa fara peste

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • file de macrou marinat
  • file de somon marinat
  • ceapa alba
  • ceapa rosie
  • 2 linguri otet
  • 2 linguri ulei de masline
  • 50 g ciupercute marinate daca doriti
  • masline
  • icre
  • lamaie

Mod de preparare

Pe un platou asezi fileul de peste, maslinele si ceapa framantata cu otet, ulei si sare. Ornezi cu masline. Alaturi poti face tartine cu icre ornate cu lamaie, masline sau gogosar murat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise