Nuci

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 pachet margarina
  • 150 gr. zahar
  • 2 oua
  • 1 lingura amoniac stins cu lapte
  • 600 gr.faina
  • 1 cutie crema ciocolata
  • 1 plic zahar pudra

Mod de preparare

Se freaca margarina cu zaharul pina devine spuma apoi se pun ouale,o lingura amoniac stins in lapte,apoi adaugam faina amestecam pina devine o coca elasteca,se da la rece 1/2 ora.

O scoatem din frigider si incepem sa facem bilute mici pe care le asezam in forma speciala de facut nuci,le punem pe ochiul aragazului la copt.

Facem o crema sa le umplem din ciocolata (gasita in comert) cu nuci pisate,umplem jumatatile de nuci scoase din forma de copt apoi le apropiem.

La sfarsit le dam cu zahar pudra.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise