Ochiuri cu ciuperci

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 4 oua;
  • - 3 rosii;
  • - 400g ciuperci;
  • - 1 legatura de usturoi verde;
  • - 1 legatura patrunjel;
  • - ulei, sare si piper.

Mod de preparare

1. Curatati ciupercile, le spalati in mai multe ape, apoi le taiati feliute. Caliti ciupercile in putin ulei incins sau in unt.

2. Dupa ce a scazut aproape toate zeama, adaugati ceapa si usturoiul, taiate rondele. mai lasati pe foc, cel putin 5 minute.

3. Condimentati cu sare si piper dupa gust si spargeti deasupra, cele 4 oua.

4. Printre ochiuri, asezati cateva feliute de rosii si presarati cu verdeata din belsug. Opriti focul dupa 3 minute, si serviti-le calde.

Nota: Se poate adauga si 200-300g kaizer, taiat cuburi mici.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise