OCHIURI CU SMANTANA

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua ochiuri
  • 200 g smantana
  • 100 ml lapte
  • 30 g faina alba(o lingurita) sare
  • piper dupa gust
  • 30-40 g unt
  • 30-40 g cascaval sau telemea ruzuita.

Mod de preparare

Asezam ochiurile intrun vas rezistent la cuptor, iar peste ele turnam un sos preparat asa: faina se dilueaza cu laptele rece si smantana, potrivim de piper si sare. Presaram apoi branza sau cascavalul, punem cateva bucatele de unt si dam la cuptor 10-15 minute pana se leaga sosul de smantana. Se serveste imediat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise