Ochiuri surpriza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii jambon
  • un carnat chorizo
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cutii de rosii in sos tomat
  • 300ml de pui
  • 1 pahar cu mazare
  • 1 lingura cu boia
  • 4 oua
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Incingeti uleiul si rumeniti 2\' jambonul si chorizo taiat felii.Apoi scoateti-le si puneti-le pe un servetel de hartie.

Caliti in acelati ulei ceapa,usturoiul zdrobit,rosiile si sucul lor,supa,iar la final,puneti jambonul si chorizo.

Dati focul la mic si lasati sa fiarba pana cand amestecul se ingroasa.Potriviti de sare si piper.

Adaugati mazarea si mai fierbeti 5\'.Cand este gata,varsati continutul intr-o cratita.

Deasupra spargeti ouale si dati la cuptorul fierbinte inca 10\'(pana se incheaga ouale).

Serviti imediat,cu patrunjel verde tocat si paine de casa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise