Ochiuri surpriza

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 felii jambon
  • un carnat chorizo
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa tocata
  • 2 catei de usturoi
  • 2 cutii de rosii in sos tomat
  • 300ml de pui
  • 1 pahar cu mazare
  • 1 lingura cu boia
  • 4 oua
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Incingeti uleiul si rumeniti 2\' jambonul si chorizo taiat felii.Apoi scoateti-le si puneti-le pe un servetel de hartie.

Caliti in acelati ulei ceapa,usturoiul zdrobit,rosiile si sucul lor,supa,iar la final,puneti jambonul si chorizo.

Dati focul la mic si lasati sa fiarba pana cand amestecul se ingroasa.Potriviti de sare si piper.

Adaugati mazarea si mai fierbeti 5\'.Cand este gata,varsati continutul intr-o cratita.

Deasupra spargeti ouale si dati la cuptorul fierbinte inca 10\'(pana se incheaga ouale).

Serviti imediat,cu patrunjel verde tocat si paine de casa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise