Omizi cu spanac

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 tuburi aluat de croissant
  • 100g spanac congelat
  • 100g branza dulce de vaci
  • 1 ou.

Mod de preparare

Se amesteca spanacul , branza si un praf de sare si se da deoparte.

Pe o foaie de copt , pentru a nu se lipii de blatul de lucru se desface aluatul de croissant .Fiecare bucata de croissant se taie in 2. Se ia in palma si se pune o lingurita din umplutura de spanac cu branza.Se ruleaza spre interior,se aduc marginile in centru . Se lasa o bucatica de 2cm , se unge cu ou batut si se aseaza in tava in care formam omida.Se pun bilute ,cat vrem de mare omida.Se unge cu ou batut, se pudreaza cu sare mare si se da la cuptorul incins din clipa in care ne apucam de ansamblarea omidutei.Se coace 10 minute la 200 de grade.

Se pot umple cu ciocolata,carne,telemea....

Este un amuzament foarte gustos.

Pofta buna.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise