Omletã umplutã cu ficat de pui

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapã medie tocatã
  • 3 cãtei de usturoi feliati
  • 2-3 linguri ulei de mãsline
  • 300 g ficat de pui
  • 2 lingurite unt
  • vin alb
  • 3 ouã
  • sare
  • piper
  • paprika
  • 2 linguri de lapte
  • pãtrunjel si chives proaspãt tocate
  • optional cremã culinarã

Mod de preparare

O mâncare simplã pe care o putem servi la orice masã din zi, chiar si în baghetã la servici, cu salatã verde si maionezã :)

1) Pune la cãlit în uleiul de mãsline, ceapa si usturoiul pânã devin moi, adaugã ficatul tãiat în bucãti mai mici si lasã la prãjit pânã î-si schimbã culoarea, puteti adãuga putin vin si acoperi pânã scade. Înainte de a lua de pe foc condimenteazã si adaugã pãtrunjelul tocat; amestecã bine.

2) Separat într-un bol bate bine ouãle cu cele 2 linguri de lapte ; condimenteazã dupã plac si adaugã chives tocat.

Într-o tigaie antiaderentã topeste crema culinarã sau untul si toarnã ouãle.

Prãjeste-o ca pe o turtã, si când e gata transfer-o pe o farfurie de servit.

Deasupra pune ficatul si ruleazã ( eu am lãsat asa ).

Serveste cu salatã verde.

Poftã bunã!

www.cozinhaderamona.blogspot.com

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise