Omletã umplutã cu ficat de pui

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 ceapã medie tocatã
  • 3 cãtei de usturoi feliati
  • 2-3 linguri ulei de mãsline
  • 300 g ficat de pui
  • 2 lingurite unt
  • vin alb
  • 3 ouã
  • sare
  • piper
  • paprika
  • 2 linguri de lapte
  • pãtrunjel si chives proaspãt tocate
  • optional cremã culinarã

Mod de preparare

O mâncare simplã pe care o putem servi la orice masã din zi, chiar si în baghetã la servici, cu salatã verde si maionezã :)

1) Pune la cãlit în uleiul de mãsline, ceapa si usturoiul pânã devin moi, adaugã ficatul tãiat în bucãti mai mici si lasã la prãjit pânã î-si schimbã culoarea, puteti adãuga putin vin si acoperi pânã scade. Înainte de a lua de pe foc condimenteazã si adaugã pãtrunjelul tocat; amestecã bine.

2) Separat într-un bol bate bine ouãle cu cele 2 linguri de lapte ; condimenteazã dupã plac si adaugã chives tocat.

Într-o tigaie antiaderentã topeste crema culinarã sau untul si toarnã ouãle.

Prãjeste-o ca pe o turtã, si când e gata transfer-o pe o farfurie de servit.

Deasupra pune ficatul si ruleazã ( eu am lãsat asa ).

Serveste cu salatã verde.

Poftã bunã!

www.cozinhaderamona.blogspot.com

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise