omleta a la gazela_alex

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • masline
  • ciuperci
  • pastai
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa medie
  • 3 rosii medii
  • 50g de unt si cel mai important 4 5 oua.

Mod de preparare

se bat ouale si se condimenteaza cu piper si sare.se caleste putin ceapa taiata marunt in unt si dupa ce s-a aurit se adauca celela legume taiate marunt de asemenea.dupa ce s-au patruns cit de cit se adauga oul batut si se lasa la foc mare pt 2-3 min pina ce se formeaza baza omletei pe fundul tigaii.apoi se i-a de pe foc si se mai tine in cuptor inca vreo 5-8 min pina ce si suprafata se coace.cuptorul va trebui setat la 200 cels pt timpul acordat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise