omleta a la gazela_alex

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • masline
  • ciuperci
  • pastai
  • 3 catei de usturoi
  • 1 ceapa medie
  • 3 rosii medii
  • 50g de unt si cel mai important 4 5 oua.

Mod de preparare

se bat ouale si se condimenteaza cu piper si sare.se caleste putin ceapa taiata marunt in unt si dupa ce s-a aurit se adauca celela legume taiate marunt de asemenea.dupa ce s-au patruns cit de cit se adauga oul batut si se lasa la foc mare pt 2-3 min pina ce se formeaza baza omletei pe fundul tigaii.apoi se i-a de pe foc si se mai tine in cuptor inca vreo 5-8 min pina ce si suprafata se coace.cuptorul va trebui setat la 200 cels pt timpul acordat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise