Omleta a la mvs'

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3oua
  • 2 felii cascaval ras
  • 1 lingurita malai
  • 1 felie paine faramitata
  • 1 felie de branza rasa
  • sare
  • piper
  • marar verde sau congelat

Mod de preparare

Se ia o farfurie cu bot mare se sparg 2 sau 3 oua, se amesteca, se pune piper si sare dupa gust.

In alt bol se amesteca cascavalul ras cu banza rasa si cu o lingurita de malai .

Painea se farimiteaza si se pune peste farfuria cu ouale bine batute si se amesteca.

Se toarna continutu bolului peste farfuria in care sunt ouale batute si se amesteca. Se adauga mararul.

Continutul deja obtinut se amesteca bine... si se pune intr-o tigaie cu ulei incins!

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise