Omleta calzone cu costita afumata/sunca

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 2 persoane: 4 oua
  • 50 g costita afumata (sunca)
  • 6 lingurite de faina
  • 1-2 rosii
  • cateva frunze de patrunjel
  • 20 ml ulei
  • cateva feliute de castravete
  • sare, piper

Mod de preparare

In 2 castronele spargeti ouale (in fiecare cate 2). Condimentati cu sare, piper si adaugati cate 3 lingurite de faina in fiecare. Amestecati cu un tel in forma de para (sau in blender). Intr-o tigaie antiaderenta puneti 10 ml ulei (2-3 linguri) si turnati compozitia din castron. Cand incepe sa se inchege putin pe jumatate din omleta puneti cubulete de rosie, putina verdeata si cubulete mici de costita sau sunca.

Cu o spatula indoiti partea libera a omletei peste cea cu umplutura. Dupa 1 minut intoarceti omleta pe partea cealalta.

Dupa inca 1 minut, scoateti-o pe o farfurie. Procedati la fel si cu cea de a doua. Decorati cu feliute de rosie, castravete si frunzulite de patrunjel.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise