Omleta ciuperci & mozzarela

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 150 gr ciuperci
  • 100 gr mozzarela
  • marar
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Oualele se bat bine apoi se adauga mozzarela taiat cuburi, sarea si mararul. Ciupercile taiate in sase se prajesc in tigaie la foc mic. Dupa ce s-au prajit ciupercile se adauga amestecul si se prajeste la foc mic.

Se serveste calda.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise