Omleta coapta cu ciuperci

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 6 persoane
  • 12 oua
  • 11/2 pahar lapte
  • 400 gr de ciuperci proaspete sau din conserva
  • 2 cepe potrivite
  • 1/2 pahar de ceapa verde taiata
  • putin ulei pentru prajit.

Mod de preparare

Intr-o tigaie punem putin ulei si punem la prajit ceapa taiata cubulete,lasam sa fie aurie adaugam ciupercile taiate felioare subtiri si lasam sa se caleasca putin impreuna.

Incalzim cuptorul la 250 de grade la faza de cuptor si grilul de sus aprins.

Batem bine ouale adaugam laptele si ceapa verde condimentam la gust -putem adauga si putin patrunjel tocat marunt si turnam compozitia in tigaie peste ceapa si ciupercile calite,nivelam lasam putin pe foc ca omleta sa se prajeasca pe fund si pe urma o punem la cuptor coborim temperatura la 200 de grade si lasam 10 minute in cuptor ca sa formeze o crusta.Iese o omleta foarte gustoasa .Eu servesc cu salata matbuha sau zacusca sau castraveciori murati si piine alba putin prajita sau baghete. Este bun ca o gustare sau un fel la un pranz fara carne.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise