Omleta cu cartofi (reteta spaniola)

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 300 g cartofi,
  • 6 linguri ulei de masline,
  • 2 cepe mari,
  • 12 oua,
  • 3 linguri lapte,
  • sare,
  • piper.
  • Pentru garnitura: 4 ardei capia,
  • 1 catel de usturoi,
  • putin ulei,
  • 6 fire de patrunjel verde,
  • 1 lingura otet.

Mod de preparare

Curatati cartofii de coaja, taiati-i cubulete si rumeniti-i in uleiul incins. Adaugati ceapa curatata si tocata marunt, acoperiti-le cu un capac si lasati-le sa se dunstuiasca circa 15 minute.

Bateti ouale cu laptele, adaugati sare si piper, varsati peste cartofi si lasati sa se inchege omleta, intorcand-o pe ambele parti.

Coaceti ardeii capia, curatati-i de pielita, seminte si nervuri, taiati-i bucati si asezonati-i cu usturoiul presat, patrunjelul verde taiat cu foarfeca, ulei si otet.

Taiati omleta cuburi ceva mai mari, sarati-o, piperati-o si serviti-o rece, cu garnitura de ardei copti.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise