omleta cu cartofi si kaiser

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -2 oua
  • -2 linguri de parmezan
  • -un praf de sare
  • - 1/2 lingura de faina
  • -un pic de lapte
  • - un cartof
  • -kaiser
  • -cozi de arpagic
  • -ulei.

Mod de preparare

Puneti un pic de ulei in tigaie si prajiti usor cartoful taiat in felii subtiri ,condimentati cu un pic de sare si intoarceti pe ambele parti.Sbateti ouale cu parmezanul ,faina ,un pic de lapte si adaugati si cateva cozi de arpagic taiate fin.Dupa adaugati si kaiserul taiat feliute fine dar poate merge si un salam bun ce aveti in casa si omogenizati bine.Turnati compozitia peste cartofi.Cand e rumenita pe o parte cu ajutorul unui capac o intoarceti pe cealalta parte.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise