Omleta cu ceapa si ardei

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 1 lingura unt sau untdelemn,
  • 2 cepe taiate feliute subtiri,
  • 2 ardei grasi verzi sau rosii,
  • 6 oua,
  • 1/2 ceasca de smantana,
  • piper negru proaspat macinat,
  • patrunjel sau marar tocat,
  • dupa gust.

Mod de preparare

Se incinge untul sau untdelemnul intr-o tigaie de tuci. Se pun la calit ceapa, apoi ardeii taiati si ei in felii subtiri, si se lasa pana se inmoaie.

Se amesteca bine ouale, smantana si piperul.

Se toarna amestecul peste ceapa si ardei, intetind flacara aragazului. Se amesteca incet, pana ce ouale se incheaga si devin ca o crema.

Se serveste imediat, presarata cu verdeata tocata.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise