Omleta cu ceapa

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2-3 oua
  • o ceapa
  • 2 linguri de lapte
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Taiem ceapa bucati mici si o punem la calit in ulei. Intr-un castron spargem ouale si adaugam 2 linguri de lapte ca sa fie mai pufos si sarea. Cand ceapa este calita adaugam compozitia de ou si amestecam pana oul se intareste. Se serveste cu rosii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise