OMLETA CU CIUPERCI

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 gr de ciuperci proaspete sau din conserva
  • 1-2 cepi mari
  • 1/2 pahar de verdeata de patrunjel taiat marunt
  • 1pahar lapte
  • sare,piper
  • 6-8 oua mari

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se pune la prajit intr-o tigaie de teflon se adauga ciupercile taiate si se calesc impreuna se sareaza putin si pipereaza.Intr-un bol se bat ouale bine si se adauga laptele sare, piper si verdeata. Se toarna peste ciuperci in asa fel sa cuprinda toata tigaia si se lasa pe foc mic si acoperit cu capac ca ouale sa se coaguleze.Cind pe fundul tigaii ouale sau prajit se pune tigaia in cuptor incalzit dinainte la 180 de grade ca sa se rumeneasca si deasupra.Se poate servi cu bageta proaspata si salata.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise