OMLETA CU CIUPERCI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1/4 pachet unt sau 50 ml ulei(o cescuta)
  • 100 g ciuperci
  • o ceapa
  • marar si patrunjel proaspete
  • 50 g branza telemea sau cas ras de oaie
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Ciupercile se spala bine cu apa rece si se taie in felii subtiri.

Ceapa se toaca marunt si se caleste intro tigaie cu o lingura de ulei sau in unt la foc mic desigur.

Se adauga ciupecile, putina sare si piper, lasandu-le sa fiarba acoperite, pana scade apa ce o lasa ciupercile. Se adauga, marar si patrunjel tocat. Intrun bol, batem bine ouale, adaugam ciupercile calite si condimentate, prajim omleta. La gata se presara telemea sau cas de oaie ras si se serveste calda, langa o salata de castraveti si mamaliga.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise