OMLETA CU CIUPERCI

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua
  • 1/4 pachet unt sau 50 ml ulei(o cescuta)
  • 100 g ciuperci
  • o ceapa
  • marar si patrunjel proaspete
  • 50 g branza telemea sau cas ras de oaie
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Ciupercile se spala bine cu apa rece si se taie in felii subtiri.

Ceapa se toaca marunt si se caleste intro tigaie cu o lingura de ulei sau in unt la foc mic desigur.

Se adauga ciupecile, putina sare si piper, lasandu-le sa fiarba acoperite, pana scade apa ce o lasa ciupercile. Se adauga, marar si patrunjel tocat. Intrun bol, batem bine ouale, adaugam ciupercile calite si condimentate, prajim omleta. La gata se presara telemea sau cas de oaie ras si se serveste calda, langa o salata de castraveti si mamaliga.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise