Omleta cu ciuperci si ardei

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciuperci champignon,
  • 3 oua,
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • 3 catei de usturoi,
  • cateva fire patrunjel,
  • 4 linguri ulei sau unt cat o nuca,
  • sare, piper

Mod de preparare

Se spala si se feliaza subtire ciupercile si ardeiul gras. Intr-o tigaie antiaderenta puneti la calit in ulei sau unt ardeiul gras, iar dupa cateva minute adaugati ciupercile si condimentati. Caliti 5-6 minute pana scade zeama, adaugati usturoiul feliute subtiri.

Adaugati verdeata tocata si ouale batute, lasati doua minute la foc mic, apoi amestecati usor si mai lasati 1 minut.

E un deliciu. Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise