Omleta cu ciuperci si ardei

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g ciuperci champignon,
  • 3 oua,
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • 3 catei de usturoi,
  • cateva fire patrunjel,
  • 4 linguri ulei sau unt cat o nuca,
  • sare, piper

Mod de preparare

Se spala si se feliaza subtire ciupercile si ardeiul gras. Intr-o tigaie antiaderenta puneti la calit in ulei sau unt ardeiul gras, iar dupa cateva minute adaugati ciupercile si condimentati. Caliti 5-6 minute pana scade zeama, adaugati usturoiul feliute subtiri.

Adaugati verdeata tocata si ouale batute, lasati doua minute la foc mic, apoi amestecati usor si mai lasati 1 minut.

E un deliciu. Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise