Omleta cu ciuperci si sunca

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 4 felii de bacon
  • 4 ciuperci champignon
  • 3 lg lapte
  • 1nuca de unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se curata ciupercile, se spala si se taie marunt. Se taie baconul cubulete si se rumeneste putin in unt. Se adauga ciupercile si se lasa pe foc pana scade zeama lasata de ciuperci.

Se bat spuma ouale si laptele, se condimenteaza dupa gust, cu sare si piper si se toarna peste ciuperci si bacon, amestecand usor. Se rumeneste omleta pe ambele parti, se scoate pe o farfuri si se ruleaza cat e calda. Se serveste cu paine prajita.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise