OMLETA CU CREIER

Timp pregatire
90 minute

Ingrediente

  • 5-6 oua
  • 100 g creier
  • o ceapa mica
  • 25 g unt sau o lingura de untdelemn
  • sare
  • piper
  • patrunjel.

Mod de preparare

Intr-o craticioara, ceapa taiata marunt se caleste un minut, in unt sau untdelemn. Se adauga creierul de porc (vitel ) taiat in felii de 1 cm grosime si care se vor aseza peste ceapa si se vor cali cite 5 min pe fiecare parte, la foc mijlociu, ca sa nu se arda ceapa. Se trage apoi cratita de pe foc, se presara creierul cu un virf de lingurita cu sare, un virf de cutit cu piper si patrunjel taiat marunt si se lasa la cald pe un vas cu apa fierbinte pina se pregateste omleta. Creierul se rastoarna peste omleta, aceasta se impatureste in doua si se serveste fierbinte, presarata cu putina branza.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise