Omleta cu cremvusti

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr cremvusti de pui (cat mai legati)
  • 150 gr cas oaie
  • 3 linguri porumb dulce
  • 4 oua
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Cremvustii se taie cuburi si se pun la prajit in ulei, acoperiti. Se intorc pe partea cealalta si se pun la prajit. In acest timp casul se taie felii subtiri si se integreaza in oul batut, impreuna cu porumbul.

Cand s-au rumenit cremvustii se adauga amestecul de ou, porumb si cas.

Se prajeste la foc mic pe ambele parti.

Se serveste calda cu rosii.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise