Omleta cu cremvusti

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150 gr cremvusti de pui (cat mai legati)
  • 150 gr cas oaie
  • 3 linguri porumb dulce
  • 4 oua
  • sare
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Cremvustii se taie cuburi si se pun la prajit in ulei, acoperiti. Se intorc pe partea cealalta si se pun la prajit. In acest timp casul se taie felii subtiri si se integreaza in oul batut, impreuna cu porumbul.

Cand s-au rumenit cremvustii se adauga amestecul de ou, porumb si cas.

Se prajeste la foc mic pe ambele parti.

Se serveste calda cu rosii.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise