omleta cu de toate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • _______________________________________________________________
  • -vegeta
  • -bucatele mici de masline
  • -bucatele mici de rosi
  • -cascaval ras
  • -branza topita
  • -bucatele mici de castravete
  • -1 ou
  • -100 g. de faina
  • -o lingura de lapte caldut

Mod de preparare

Se bate un ou intr-un vas mic si se adauga sare. Apoi se toarna toate ingredientele, si se amesteca pana se face ca un fel de pasta.Dupa aceea se adauga in tigaia cu ulei incins, si se lasa 3-4 min. apoi se intoarce si se lasa 1-2 min. .Se pune in farfurie si se adauga putin marar si putin unt (respectiv o lingurita).

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise