Dovlecelul il taiem bucatele mici si il calim intr-o lingurita de unt (doar un pic cat sa se inmoaie). Ciupercile se scurg bine de zeama. Amestecam toate ingredientele bine de tot.
Pregatim o tigaie teflonata in care incingem putin unt sau ulei. Turnam compozitia si o lasam sa se rumeneasca. Va fi gata in aproximativ 4 minute.
Punem cu grija o farfurie peste tigaie si o intoarcem cu fundul in sus. Apoi transferam cu atentie omleta in tigaie si o mai lasam 2 minute si pe partea cealalta. Rezulta o omleta enorma pentru doua personae foarte infometate. Sau frittata…ca suna mai fistichiu
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise