Omleta cu dovlecei si branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 2 dovlecei mici,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 8 oua,
  • 150 g telemea de oaie (veche),
  • 1 legatura marar verde (taiat cu foarfeca),
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Dati dovleceii pe razatoarea mare, stoarceti-i intre palme ca sa iasa zeama din ei, prajiti-i 5 minute (pana ce se rumenesc usor) in uleiul incins si lasati-i intr-o sita sa se scurga. Bateti ouale impreuna cu branza rasa si amestecati-le cu dovleceii si mararul. Gustati de sare si piper si turnati compozitia in forme mici de tarta (antiadezive) cu diametrul de 10 cm. Dati omletele 15 minute la cuptor si serviti-le caldute sau reci.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise