Omleta cu dovlecei si branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente: 2 dovlecei mici,
  • 2 linguri ulei de masline,
  • 8 oua,
  • 150 g telemea de oaie (veche),
  • 1 legatura marar verde (taiat cu foarfeca),
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Dati dovleceii pe razatoarea mare, stoarceti-i intre palme ca sa iasa zeama din ei, prajiti-i 5 minute (pana ce se rumenesc usor) in uleiul incins si lasati-i intr-o sita sa se scurga. Bateti ouale impreuna cu branza rasa si amestecati-le cu dovleceii si mararul. Gustati de sare si piper si turnati compozitia in forme mici de tarta (antiadezive) cu diametrul de 10 cm. Dati omletele 15 minute la cuptor si serviti-le caldute sau reci.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise