Omleta cu flori de dovleac

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pentru 2 persoane:
  • - 30 flori de dovleac prospete, nu mature
  • - 4 oua
  • - sare, piper dupa gust
  • - ulei

Mod de preparare

Spalati florile si uscati-le, scoateti pistilul din interior, le taiati in fisii si le puneti la fript in tigaie cu putin ulei si sare pina se inmoaie.

Bateti ouale cu sare si piper si adaugati florile cind sunt gata.

Intr-o tigaie cu ulei incins puneti compozitia obtinuta si prajiti pe ambele parti.

Ca sa intoarceti omleta bine va puteti folosi de o farfurie intinsa mare sau de un capac, sau puteti folosi setul de tigai ce se inchid ca un cuptor...

Daca va place puteti adauga si citeva hamsii din ulei la inceput inainte de frigerea florilor, in acest caz adaugati putina sare...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise