Omleta cu mamaliga prajita

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 5 oua.
  • 300 gr branza de oaie.
  • 100 ml (4 linguri de ulei)de masline extravirgin.
  • mamaliga cubulete (o cescuta de cubulete).
  • sare,piper roz si alte condimente care ne plac,eu pun tarhon uscat.

Mod de preparare

Mamaliga care ne ramane de pe o zi pe alta,daca cumva am facut mai multa,o taiem cubulete si o prajim in 4 linguri de ulei de masline extravirgin.Amestecam 5 oua intr-un bol dupa care adaugam condimentele care ne plac mai mult(eu pun tarhon uscat si piper roz)si branza de oaie data pe razatoarea mare.Eu dau branza de oaie pe razatoarea mare, pentru ca in combinatie cu mamaliga prajita si ouale,dau un gust deosebit.Peste cubuletele de mamaliga prajita adaugam ouale cu branza de oaie rasa cu condimentele respective si amestecam energic ca sa nu se prinda.Putem servi aceasta omleta fara paine,este un deliciu.Langa omleta am avut si niste rulouri cu cascaval si marar verde tocat marunt(a fost ca un adaos la omleta).Aceasta omleta am facut-o dupa o reteta de aici de pe gustos.ro.Pofta buna !!!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise