omleta cu pancetta affumicata

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • O ceapa rosie.
  • doua rosii.
  • sare.
  • 4 oua.
  • o cutie pancetta affumicata.

Mod de preparare

Ceapa se curata, se taie in doua apoi taiata rondele un pic mai groase, se freaca cu un pic de sare (taie iuteala).In acelas castron se pun si rosiile taiate. Dupa ce amestecam bine, adaugam un pic de ulei.(sarea nu se dizolva in ulei, deci trebuie pusa prima)

Pancetta o taiem cubulete(sau o cumparam gata taiata in caserole),si o prajim cateva minute la foc potrivit,iar cand adaugam ouale batute, dam focul la maxim, amestecand pana obtinem consistenta dorita.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise