Omleta cu porumb

Timp pregatire
5 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua
  • porumb boabe din conserva
  • sare (sau knorr legume)
  • bucatele de cascaval
  • putin ulei

Mod de preparare

Se bat ouale, se amesteca cu sarea (sau knorr legume), si bucatile mai mici de cascaval.

Boabele de porumb se prajesc in putin ulei incins. Peste ele se toarna ouale batute mai sus.

Cu cat se pune mai mult porumb si cascaval, cu atat omleta este mai buna. (3 oua - 1/2 cutie medie de porumb - 1 ceasca mare de bucatele de cascaval).

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise