Omleta cu spaghetti

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 300 gr spaghetti fierte
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa clocotita cu sare.(mie mi-au ramas cateva spaghetti cu o zi precedenta si le-am folosit pe acelea).Se scurg bine de apa si se taie in bucatele mai mici cu ajutorul unui cutit sau cu foarfeca de bucatarie.Se bat cele 4 oua cu sare si piper.Se incalzeste lingura de ulei intr-o tigaie si se caleste ceapa taiata marunt.Intre timp se amesteca pastele fierte si taiate cu ouale.Se amesteca bine si,cand ceapa este transparenta se adauga aceasta compozitie.Cand aceasta omleta rezulta facuta dedesubt,se rastoarna pe cealalta parte cu ajutorul unei farfurii sau unui capac .Se rumeneste si pe cealalta parte.Se rastoarna in farfuria in care o vom servi si se mananca rece sau calda,ca un aperitiv.Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise