Omleta cu spanac

Timp pregatire
6 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g frunze de spanac
  • 3-4 oua
  • 4 linguri de ulei
  • 2 peperoni
  • sare, piper

Mod de preparare

Spalati si zvantati frunzele de spanac, taiati-le bucati mari si puneti-le la calit intr-o tigaie antiaderenta in ulei. Presarati peste spanac putina sare si un praf de piper.

Caliti spanacul 2-3 minute pana se inmoaie, apoi spargeti deasupra ouale. Lasati 2-3 minute pana se aglutineaza albusul. Abia dupa aceea spargeti galbenusurile si amestecati usor cu o spatula de lemn. Dupa inca 1-2 minute omleta este gata.

Dregeti gustul de sare si piper, apoi asezati omleta pe farfurii si decorati cu feliute subtiri de peperoni (proaspeti sau in otet). Eu am servit-o cu castraveciori murati taiati feliute subtiri.

Puteti aseza omleta pe un singur platou, decorati si cu frunzulite de spanac. Pofta buna.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise