Spanacul se alege si se spala bine frunza cu frunza sub jet de apa rece, dupa care se pune la scurs;
Dupa ce se scurge, se caleste usor in margarina (unt), amestecand pina este patruns;
Ouale se spala, se sparg, separand albusurile de galbenusuri;
Se bat galbenusurile bine, condimentandu-se cu sare si piper, dupa care se adauga spanacul calit si scurs de margarina(unt),amestecandu-se;
Albusurile se bat separat spuma si se incorporeaza in compozitia de spanac,(putandu-se adauga laptele sau smantana), dupa care se toarna in tigaia incinsa in prealabil si unsa cu o lingura de ulei;
Se coace pe ambele parti, se rastoarna pe un platou, se rade deasupra putin cascaval.
SFAT: se poate servi cu salata verde asezonata cu un dressing vinegreta.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise