Omleta cu vinete coapte

Coacem feliile de vinete pe tava de aragaz sau pe grill.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3-4 oua
  • 100 g cascaval
  • cateva felii de vinete
  • o jumatate de ardei gras
  • o lingura cu smantana
  • sare si piper dupa gust
  • o jumatate de lingurita cu busuioc uscat

Mod de preparare

Coacem feliile de vinete pe tava de aragaz sau pe grill. (Se poate adauga putina sare).

Intre timp, batem ouale spuma impreuna cu busuiocul si condimentele (sarea si piperul).

Adaugam smantana si omogenizam.

Asezam apoi feliile de vinete intr-o tigaie unsa cu putin ulei si adaugam ouale batute si ardeiul gras taiat in cuburi mici.

Coacem omleta la foc mic.

Inainte de servire adaugam cascavalul taiat cuburi.

Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise