Omleta de primavara

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o legatura de ceapa verde
  • o legatura mica de marar
  • o legatura mica de patrunjel
  • 200g cascaval ras
  • 3 oua
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se taie ceapa, mararul si patrunjelul si se amesteca cu ouale batute bine cu un praf de sare si putin piper.

Se pun 2 linguri cu ulei in tigaie iar cand acesta s-a incins adaugam o parte din compozitia de oua.

Din trei oua ies trei omlete.Se pune cate putin amestec pentru ca omleta sa ramana intreaga si sa se poata intoarce frumos, ca o clatita.

Se prajesc omletele si pe o parte si pe cealalta si cand se scot , cat sunt inca fierbinti ,se intinde deasupra cascaval ras si se ruleaza.

Se servesc imediat.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise