Omleta de primavara

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o legatura de ceapa verde
  • o legatura mica de marar
  • o legatura mica de patrunjel
  • 200g cascaval ras
  • 3 oua
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Se taie ceapa, mararul si patrunjelul si se amesteca cu ouale batute bine cu un praf de sare si putin piper.

Se pun 2 linguri cu ulei in tigaie iar cand acesta s-a incins adaugam o parte din compozitia de oua.

Din trei oua ies trei omlete.Se pune cate putin amestec pentru ca omleta sa ramana intreaga si sa se poata intoarce frumos, ca o clatita.

Se prajesc omletele si pe o parte si pe cealalta si cand se scot , cat sunt inca fierbinti ,se intinde deasupra cascaval ras si se ruleaza.

Se servesc imediat.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise