Omleta de primavara

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 oua
  • 2 linguri ulei
  • 200g urda sau branza proaspata de vaci
  • marar
  • 1 leg.(urzici
  • leurda
  • loboda fierte)
  • 150g somon fume
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Faceti 4 omlete din cate 2 oua fiecare.Prajiti-le pe ambele parti,ca p[e niste clatite.Amestecati branza cu putina sare,piper,urzicile tocate f. marunt si mararul tocat.Puneti pe foaia de omleta cate o felie de somon si peste acesta ungeti un strat uniform din amestecul cu branza.Rulati omleta si apoi taiati-o in 2-3 bucati.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise