Omleta din albusuri cu sparanghel

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 g sparanghel
  • sare si piper
  • 4 albusuri
  • 2 linguri de ulei de floarea-soarelui

Mod de preparare

Se pregateste sparanghelul, adica se fierbe pana se inmoaie. Separat, se bat albusurile spuma dar nu atat de tare astfel incat, amestecul sa curga.

Se incalzeste uleiul intr-o tigaie care nu se lipeste. Se toarna omleta in vas, se asezoneaza, si se prajeste la flacara potrivita, timp de 3-4 minute.

Se trece omleta pe o farfurie. Se aseaza sparanghelul in tigaie, apoi peste el se pune omleta. Se mai prajesc inca 2-3 minute, pana cand partea de jos s-a intarit iar sparanghelul s-a rumenit.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise