Omleta à la Otilia

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 50 gr ciuperci (fierte si maruntite sau direct din cutie)
  • 1 crenvursti
  • ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • menta

Mod de preparare

1. Se bat ouale. Se adauga sarea, piperul si zeama de lamaie (pentru a nu iesi uleioasa).

2. Se taie crenvurstiul in feliute.

3. In tigaia putin incinsa se prajesc 1 minut ciupercile si feliutele de crenvursti.

4. Se adauga ouale (intindeti bine ouale in tigaie daca vreti sa iasa subtire omleta).

5. Cand este aproape gata (trebuie sa o si intoarceti in tigaie , pentru incepatori) se presoara putina menta maruntita (uscata sau verde). GATA! Pofta buna!

Se poate servi si rustic - pe un fund de lemn.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise