Omleta à la Otilia

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 50 gr ciuperci (fierte si maruntite sau direct din cutie)
  • 1 crenvursti
  • ulei
  • sare
  • piper
  • zeama de lamaie
  • menta

Mod de preparare

1. Se bat ouale. Se adauga sarea, piperul si zeama de lamaie (pentru a nu iesi uleioasa).

2. Se taie crenvurstiul in feliute.

3. In tigaia putin incinsa se prajesc 1 minut ciupercile si feliutele de crenvursti.

4. Se adauga ouale (intindeti bine ouale in tigaie daca vreti sa iasa subtire omleta).

5. Cand este aproape gata (trebuie sa o si intoarceti in tigaie , pentru incepatori) se presoara putina menta maruntita (uscata sau verde). GATA! Pofta buna!

Se poate servi si rustic - pe un fund de lemn.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise