Omleta pe pat de bacon cu parmezan

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 oua gaina
  • - 2 - 3 felii bacon ( kaizer )
  • - 1 lingurita de ulei de masline
  • - 2 linguri de parmezan ras
  • - sare si piper dupa gust
  • - 1 varf cutit verdeturi de provence

Mod de preparare

1. Se bat ouale si se pune sare, piper, verdeturile de provence si o lingura de parmezan proaspat ras.

2. Intr-o tigaie se pune feliile de bacon sa se rumeneasca, impreuna cu o lingurita de ulei de masline.

3. Dupa ce s-au rumenit feliile de bacon se pune amestecul de omleta si se lasa acoperit cca 5-6 minute la foc mediu.

4. Se serveste cu parmezanul ras care a mai ramas si putin marar uscat deasupra ca si decor.

Pofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise