Omleta pe pat de bacon cu parmezan

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 2 oua gaina
  • - 2 - 3 felii bacon ( kaizer )
  • - 1 lingurita de ulei de masline
  • - 2 linguri de parmezan ras
  • - sare si piper dupa gust
  • - 1 varf cutit verdeturi de provence

Mod de preparare

1. Se bat ouale si se pune sare, piper, verdeturile de provence si o lingura de parmezan proaspat ras.

2. Intr-o tigaie se pune feliile de bacon sa se rumeneasca, impreuna cu o lingurita de ulei de masline.

3. Dupa ce s-au rumenit feliile de bacon se pune amestecul de omleta si se lasa acoperit cca 5-6 minute la foc mediu.

4. Se serveste cu parmezanul ras care a mai ramas si putin marar uscat deasupra ca si decor.

Pofta buna.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise