OMLETA PUFOASA

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • oua
  • piper,cimbru,tarhon
  • ceapa
  • marar
  • branza
  • carne(sunca,mezeluri,carne la gratar... ce aveti prin frigider)
  • cativa cartofi prajiti

Mod de preparare

Ouale se bat bine cu condimentele.Se adauga putina ceapa tocata fin,mararul tocat f fin,branza sfaramata,carnea si cartofii prajiti.

Toate ingredientele se amesteca si se toarna in tigaia cu putin ulei incins.Cand este rumenita asezati deasupra tigaii un platou mai mare si intoarceti omleta.O rasturnati inapoi in tigaie cu partea nefacuta.

O sa iasa ca o pizza,intreaga,rumena si buna!!!!!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise