Nu am scris unele cantitati pentru ca le-am apreciat din ochi.Va lamureste mai bine poza cu ingrediente.
Am calit mai intai ciupercile, carnatul si salamul. Intre timp am batut ouale si le-am amestecat cu branzeturile, maslinele si chives-ul taiat marunt. Peste ciupercile calite si carnat am adaugat amestecul cu oua. Tigaia dubla m-a ajutat sa o intorc frumos si sa-si pastreze aspectul.Cand am asezat-o pe farfurie am presarat parmesan.
Am servit cu rosii, ridichi proaspete si paine prajita.
Nu am mai pus sare caci branza era sarata, maslinele la fel si nu vroiam sa iasa potroaca.
Pofta buna!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise